15 November, 2013

Ke Salon Rambut Bersama aunty V & DR. Atiqa

Khamis 14 Nov. selepas selesai sesi rawatan aunty V dan DR. Atiqa bawa Ain ke SACC Mall shah Alam untuk potong dan fesyenkan rambut Ain...yang bestnya, aunty V yang belanja, TQ aunty...ini merupakan pengalaman pertama Ain potong rambut di salon rambut sebab sebelum ni emak yang potong rambut Ain......Mula-mula sekali tentulah rambut dibasuh apatah lagi rambut Ain berminyak kesan minyak urutan masa buat rawatan di Family Home Spa Ice Therapy petang tadi...tiada masalah untuk kakak membasuh rambut Ain sebab Ain budak baik dan tak banyak ragam serta mudah memberikan kerjasama..(Puji diri sendiri. hahaha...)......kakak juga tiada masalah untuk memotong dan mefesyenkan rambut Ain. Rambut Ain dipotong pendek untuk membuang memori lama dan diganti dengan memori baru..itu adalah sebahagian dari ilmu rawatan CVT.....kata Kakak dia nak potong rambut Ain ikut gaya rambut pendek Rihanna...siapa Rihanna tu, Ain pun tak tahu...(artis luar negara rupanya)...ni dia orangnya.....inilah rambut baru Ain....hahaha...ada macam gaya rambut pendek Rihanna tak??....Lepas selesai gunting rambut aunty dan kak Atiqa bawa Ain makan Pizza...jam 9.45 kami pun balik ke rumah masing-masing...Ain sampai rumah hampir jam 10.45....penat tapi seronok melalui pengalaman baru...Terima kasih semua. Potong rambut tadi kakak bagi diskaun.....

Tiada ulasan :